FitnessBlogger program: Vivi - 5. hét

Az elmúlt héten a közös felsőtest edzés jól telt. Bevallom őszintén a felsőtest edzés nem a kedvencem, de határozottan kezd változni erről a véleményem. Kicsit ezt a hetet úgy éreztem, hogy csinálom a tervet, de valahogy nem fáradok el. A has edzésén kifejezetten nehezíteni kell, mert azok az ismétlések amiket csinálok, már meg se kottyannak. Mindenesetre én ezt annak tudom be, hogy fejlődök, mert már nem elég 15-20 ismétlés és 3-4 kör, hanem többet igényel a testem. Az alsó test edzés során kicsit félve merek súlyokat alkalmazni (még mindig), de ott is ugyanazt érzem, azt a 12 ismétlést lassan gond nélkül végre tudom hajtani.

Az étrendet nagyjából betartom, de még egyelőre nem jutottam el arra a szintre, hogy totál szigorú diétát folytassak. Van hogy egy hét szigorúbb, de e hét után az agyam kapcsol és tartalékol, tartalékolni szeretne, s egyben tölteni is. Mikor haza utazom a kiscsaládomhoz vidékre, kizárt, hogy én ne egyek anya húsleveséből vagy a vaddisznósültjéből.. Úgyhogy vannak még bajok és ezeket a bajokat tényleg agyban kell helyrerakni. Ettől függetlenül a mennyiségekre figyeltem és tartottam a napi keretem.

Most kezdődik az utolsó hetem Mimivel, kár hogy vége… Már teljesen beépült az életritmusomba ez az egész, előtte mindig akadtak egy pár napot vagy hetes megszakítások, most valahogy ezt sikerült áthidalnom, sikerül az időmet is beosztani. Sőt ha már kihagyok egy edzést, furcsa érzés fog el. :)