FitnessBlogger program: Kata - 4. hét

Mint mindenkinek, az ősz nekem is felpörgetett munkatempóval köszöntött be - szerencsére. Szeretem ezt!

Sajnos Mimi edzésein kívül másra nemigen volt időm.

Az edzések "picit" nehezednek már, összetettebbek. A függeszkedésre használt vontatókötelem már nem dísz... az evezés ami elég megerőltető, ez lesz jó majd a húzódzkodáshoz.... várom már, de a türelem rózsát terem.

Kaptam számomra izgalmas crossfit és kettlebell gyakorlatokat. Olyan jó, hogy pl. tudom a fekvőtámaszát. Szűken, ahogy kell, vagy az american swing-et, ami nem hiszitek el, másnap komoly rekeszizom és a váll hátsó felének izomlázát hozta, és nem leengedni, hanem lehúznom kellett a bellt - no ez az igazi kihívás hogy ne hajítsam jó messzire :D :D

A deadliftnél már 28 kilónál járok ( a maradék súlyomat nem találom), a mellről nyomásnál- igaz csak 10 küzdelmes kitolás erejéig - 20 kilónál, már meg sem kottyan, ha a kaukázusink rámül hasazás közben.

A legsirályabb az egészben, hogy 77,5 kg-ot mutatott a mérleg.... ( mi lenne, ha lenne időm a kajára odafigyelni azon kívül hogy nem eszem cukrot, meg a napi 3-4liter vizet megiszom....)

Vasárnap késő délután még letoltam a köredzést is:) Ezzel a Steve Aoki playlisttel :) az én doppingom a zene: NEON FUTURE PLAYLIST

Szépséges őszt Mindenkinek! Köszönöm szépen az edzéseket Mimi! :)