Tavaszi megújulás program: Eszti - 4. hét


Sziasztok :)

Kicsit megkésve tudom leírni az előző heti beszámolómat, bocsánat érte. :) Szerdán volt közös edzésem Mimivel, hétfőn és kedden az általa előírt edzéstervet csináltam, a szerdai találkozón pedig megint rendesen megdolgoztatott. :)

Már nagyon lázban voltam, mivel vasárnap indultam egy futáson, a szülővárosomban, és ez volt életem első sporteseménye, amin részt vettem. Sok tanácsot kértem megint Mimitől, és az edzésterven is egy kicsit változtattunk, hogy ne izomlázzal induljak neki a vasárnapi futásnak.
Pénteken inkább a felsőtest lett megdolgoztatva, elég rendesen, de minden edzésen arra gondolok, amikor már úgy érzem, hogy annyira fáj és nem tudom megcsinálni, DE!!!!!! képes vagyok rá, és nem azért mentem aznap edzeni, hogy ne a maximumot hozzam ki magamból! Ezért minden edzésen igyekszem feszegetni a határokat :)


A futás NAGYON KIRÁLY volt! Több százan vettünk részt az eseményen, én csak az 5 kilométeres pályán indultam, amit sikerült durván 27 perc alatt teljesítenem ( 26:45) , igy 10. lettem a közel 100 indulóból. Jó érzéssel gondolok vissza, jövőre biztos a 10 km-es pályára nevezek :) Sokan nem értik miért szeretek futni, teljesen feltölt és kikapcsol, jó stresszoldó, és kitisztul a fejem a futás végére, tudok higgadtan, nyugodtam gondolkozni. Mindenkinek ajánlom, szuper dolog! :)

Sajnos a kajával a héten kicsit meggyűlt a bajom, szülinapom volt, és hát süti-torta volt itthon a családi ünneplésnél, de igyekszem megint nagyon odafigyelni :)

A jövő héten kétszer fogok menni Mimihez, az egyik edzés GFlex-es lesz, amit már NAGYON várok! :)