Tavaszi megújulás program - Bea: 4 hét

Szép jó napot mindenkinek!

A hetem a szokásos menetben zajlott. Épp ma az aerob edzés közben jöttem rá, hogy elértem arra szintre az edzéssel, hogy hiányzik, ha kimarad egy nap és, hogy jól esik közben is. Már mikor megyek edzésre, akkor is vigyorgok. :) Viszont van még továbbfejlődési irány természetesen. Ez volt az első lépcsőfok. A következő, hogy kiüsse a nyeregből a konkurens örömforrást, az ételt. Ez alatt az egy hónap alatt mindent szépen, becsületesen betartok.
Egy pihenőnapot beiktatva heti 6 napot járok edzőterembe, egyik nap aerob, másik nap súlyzós edzést végzek. Egy héten egyszer kombinált napot tartok. A kiírt feladatokat nem csalom le, mindent annyiszor és úgy csinálok, ahogy elő van írva.

Egy dologban hibázok: ez pedig a kajálás. Nem tudatosan étkezem. Nincs előre kitalálva, hogy mit egyek, nem figyelek tudatosan a mennyiségekre. Így bizony nem lehet fogyni… Szerdán 30.-án lesz az első mérés az indulás óta, nagyon kíváncsi vagyok. Titkon rálesegettem a mérlegre az viszont változást nem mutat, emiatt aggódok. Viszont a testszerkezeti felépítésemben látok már változásokat. Szóval szerda várlak, félve-reménykedve! (Persze a mellemen már érzem a változásokat… :S – miért mindig a lényeg tűnik el??)
Kitaláltam, hogy előre megírom a heti menüt grammra kiírva, így biztos jobban követhető lesz, és nem fogok elcsábulni erre-arra. Természetesen, ha igény van rá, szívesen megosztom veletek, mit eszik egy vegetáriánus életmódváltó. :) (Facebook-on hozzászólásnál jelezzétek!) Addig is engedjétek meg, hogy belinkeljek egy rövidke cikket Frank Medrano-ról, aki calisthenics-el (saját testsúlyos edzéssel) foglalkozik, és nem mellesleg vegán! Hát így is lehet! :) 

Szép napot, edzéssel teli hetet kívánok! 

És a szokásos szlogen és kép: Harcos népünk győzni fog!