Tavaszi megújulás program: Bea - programindító

"Sziasztok!

Holnap indulunk! Már nagyon várom! Megkaptam az első heti edzéstervet és az étkezési tervet. Következő lépésként szépen beírogattam a kisokosomba (a határidőnaplómba) az edzések idejét. Ajánlom nektek is, hogy legyen kisokosotok! Ha már van, akkor mindenképp mindent írjatok bele. Edzés, találkozó, tanfolyam stb. És a másik fontos dolog, hogy hánytól-hányig végzitek. Legalább is saját tapasztalatom szerint nagyon hasznos kis információ.

Néhány szóban mesélek magamról, illetve a hétköznapjaimról, hogy lássátok a betűk mögött az embert is. :) Szóval, ahogy már olvastátok magánének szakos felvételire készülök. Ezért a hétköznapjaim főleg tanulással telnek (zongora, ének, szolfézs). Emellett gyógymasszőrként működök – egy évvel ezelőttig egy kórházban dolgoztam, ahol sok tapasztalatot szereztem – és nagyon szeretem a munkám. Viszont gyerkőckorom óta imádom a színházat és az éneklést, mindig is színpadra vágytam. Ez több ízben is sikerült már, amiért hálát adok a Jóistennek. Körülbelül 1-1,5 éve tanulom az operaéneklést. Előtte musicallel foglalkoztam, de most találtam meg a számomra megfelelő műfajt.

Most ennyi háttéranyag bőven elég rólam, térjünk rá az aktuális tényekre. A magasságomhoz (172 cm) 84,5 kg társul, ami több BMI index szerint is csöppet sok. Az egyik kedvenc adatelemzésem az volt, ahol a beírt adatokra a következőt válaszolta: „Ön kérem túlsúlyos!” Igen kérem, tisztába vagyok vele! Szerintem mindenki ismeri a szitut, hogy tudja mit kéne tenni, de mégsem teszi. Ha ezen múlna, biztos vagyok benne, hogy csak tökéletes testű-lelkű emberek járkálnának az utcákon. Csak az a bibi, hogy nem lehet elkerülni azt a fránya ’Tegyünk érte!’ akciót. Szóval hölgyeim hajrá! 

Harcos népünk győzni fog!"