Sportos ajándékötletek karácsonyra - és más alkalmakra


Biztosan neked is vannak sportos barátaid, családtagjaid, akiknek valami edzéssel kapcsolatos ajándékot szánsz. Vagy éppen saját magadnak. :) Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem néhány ötletet, hogy mi mindent adhatsz nekik karácsonyra, vagy akár az év bármely szakában szülinapra, névnapra, egyéb alkalmakra.


SMR henger



A hengerezés mindenkinek jót tesz, akár sportoló, akár nem. Hogy miért, arról EBBEN a cikkben írtam. Rengeteg féle van a piacon, a puhábbtól (kezdetben az is telejsen tökéletes) a nagyon kemény, rücskösig. Különböző méretekben: hosszú, amin végig tudsz feküdni, vagy pici, amit magaddal tudsz vinni.


Shaker



Egy edzésmániás barátnak már tuti, hogy van shakere, lehet gyűjteménye is van belőle, de egy különlegesebb SmartShake, amibe alulra beteheted a proteinport, vagy egy érdekesebb kulacs lehet, hogy hiányzik még!

Fehérjeszeletek, sütik



Bár csokit inkább a Mikulás szokott hozni, karácsonyra is adhatsz egy kis édességet. De akkor már legyen cukormentes, egészséges. Süthetsz sütiket, van pár receptem az elmúlt évekből ITT, vagy vásárolhatsz különböző fehérje- és zabszeleteket, amiket díszdobozba csomagolva tudsz átadni. A Myproteinnél például van egy ILYEN díszdoboz.

Edzőruhák


Ki ne örülne egy-két szép mintás edzőruhának? Lányoknak gyönyörű cicanacik, fiúknak menő pólók, trikók, melegítőfelsők mindenkinek. ;) Leggingseknél méretben sem nagyon lehet tévedni, hiszen általában szuper, nyúlós anyagból készülnek.



Kajás- és táplálékkiegészítős dobozok


Aki odafigyel a táplálkozására, viszi magával a saját kajáit mindenhova, annak mindig jól jön egy-két kajásdoboz. Ha sok apróságot adnál valakinek, akkor jó választás a kapszulatartó, amiben magával viheti a napi vitaminadagot, vagy kis kerek tárolóedények fehérjepornak, egyéb por alakú kiegészítőknek, vagy mondjuk mogyinak, mandulának.
Az ajándékokat meg tudod vásárolni szinte minden sportboltban, egy részüket akár hipermarketekben is, illetve rendelhetsz több helyről interneten.

A Myproteinnél mindet megtalálod, így egy csomagban megkapsz mindent. Karácsonyi akciókat, szállítási információkat, további ajándékötleteket ITT találsz. Ha itt vásárolsz, mindenképp rendelj legkésőbb 9-10 nappal karácsony előtt, hogy megkapd a csomagot.



A cikk megjelent a Metálozott Testek adventi naptárában is.