HOZZÁVALÓK
• 250 g natúr gesztenyemassza
• 200 g aszalt szilva
• 100 g kókuszliszt
• 50 g mandulavaj (vagy mogyoróvaj)
• 60 g fehérjepor (csokis vagy vaníliás, esetleg sütikrémes)
• ízlés szerint édesítő, rum aroma, fahéj vagy mézeskalács fűszer
ELKÉSZÍTÉS
Utána az egészet gyúrd egybe a többi hozzávalóval.
A én azt itt megadott mennyiségekkel készítettem, de előfordulhat, hogy neked más a fehérjeporod, több/kevesebb vizet tettél hozzá, így nem biztos, hogy összeáll, de az is lehet, hogy ragacsos lesz. Nyugi, elrontani nem tudod, ha ragad, tegyél bele még kókuszlisztet, ha nem tapad össze, akkor ici-pici folyadékot. Ezzel óvatosan, mert könnyű túl ragacsossá tenni. Ha jó az állaga, formálj belőle golyókat. Én 30 db golyót készítettem
Hűtőben tárold őket, hogy jól összeérjenek az ízek és nehogy megromoljon. Le is lehet fagyasztani.
Több hozzávalót megtaláltok a Biobolt.e-tárban. Minden olvasómnak kedvezmény jár, az alábbi kuponkóddal!
A recept a Peak oldalán is megjelent.