FitnessBlogger program: Zsófi - 4. hét

Eltelt a 12 hetes fitnessblogger programom egyharmada....

Össze szeretném foglalni, hogy milyen változások történtek ez alatt a 4 hét alatt a testemmel és az étkezésemmel. Szerintem a legnagyobb változás az volt, hogy lett egy rendszere a napjaimnak. Mindig szigorúan betartottam a heti 3 edzést, illetve amennyire bírtam még erővel és idővel futni is eljártam.
                                               
A kajálásról: Mostanában a vasárnap délutánjaimat a konyhában töltöttem és sütöttem mindig legalább egy édes fittsütit és valamilyen túrós sósat. Az ebédeket mindig úgy oldom meg, hogy kis dobozokban csomagolok magamnak előre, általában valamilyen csirkemellet rizzsel és zöldséggel. Vacsira is ugyanezt szoktam enni vagy csak összedobok egy salit tonhallal. Próbálok nem enni búzalisztet, hanem zabpehelyliszttel vagy maglisztekkel helyettesítem. És amit érzek az az, hogy a pocim valahogy normálisabban működik, mintha kicsit kisebb is lenne és nem fújódom fel. Az edzések utáni fehérjeturmix ivás viszont nem mindig jön össze, mert mindig rohanok edzés után tovább vagy elfelejtem elvinni. De a következő hetekben jobban odafigyelek majd rá, mert tudom nélküle nem lesz eredmény.

Az edzésekről:
Összességében nagyon élvezem az edzéseket. Az egy óra csak úgy elrepül, nem úgy mint régen az aerobic órákon, hogy folyton az órát figyeltem...már csak 20 perc...már csak 19...még egy hasprés... még húsz :) annyira azt érzem, hogy kellett ez a váltás a sportban, mert oda már nem tudtam olyan lelkesen menni. Tök jó érzés, hogy 4 hét alatt el tudtunk jutni oda, hogy már a 20 kilós rúddal guggolok vagy a húzódzkodásnál is többet tudok megcsinálni, mint 4 hete. Élvezem azt, hogy Mimi mindig variálja a saját testsúlyos, kettlebelles gyakorlatokat és a gépekkel való dolgozást.

És a legjobb eredmény talán az, hogy ez alatt a 4 hét alatt teljesen elmúlt aszerinti fóbiám is, hogy a gépek a teremben csak a pasiknak való és ha azokat használom belém bújik a tesztoszteron és arcszőröm nő. :D