Tavaszi megújulás program: Eszter - 8. hét

 Sziasztok!

Túl vagyunk a tavaszi megújulás program 8. hetén.
Mimi - kérésemre - változtatott az edzéseimen, mert némelyik már elég hosszúra nyúlt és nem volt rá elég idôm. Az új tervek nagyon tetszenek. Van 1-1 napom alsó és felsôtestre, maradt egy kardió napom intervallum jelleggel és lett 2 napom ami újdonság. Ezeken a napokon osztva kell csinálnom az edzéseimet, reggel és este is egy-egy rövidebbet, ez jobban belefér az idômbe, mint egy hosszú másfél órás edzés. Az egyik fele súlyzózós jellegû, a másik fele "crossfittes".
Egyik nap felsôtestre a másik nap alsótestre végzek gyakorlatokat. Sokkal érdekesebb, változatosabb így edzeni, hihetetlen hogy mennyi féle gyakorlat van egy-egy izomcsoportra!

Az étkezéseimrôl annyit, hogy kértem Mimitől személyre szabott étrendet, mert ahogy ô jól megfogalmazott: "hiszen eredményeket akarunk elérni" :) Magamtól nem ment túl jól a dolog, kisebb nagyobb kilengéseim voltak. Én is - és más is - látom az edzések eredményét, nem akarom tönkretenni, azzal, hogy össze-vissza eszek! Nagypn szuper terveket kaptam, de erről bővebben a hét végén. ;D

Addig is puszi mindenkinek!

Ui: Kiskutyáim szeretnek szemmel tartani edzés közben, csak néha türelmetlenek... Anya mikor végzel már?!