Tavaszi megújulás program: Eszter - 6.hét

Sziasztok!

Eltelt a 6. hét is gyorsan, mint mindig.
A múlt heti betegeskedésem miatt ezen a héten nem volt új edzéstervem, a múlt hetit csináltam meg, mivel azt nem tudtam befejezni. Aránylag jól ment minden, bár egyszer-egyszer még éreztem, hogy gyengébb vagyok, mint szoktam lenni.

A héten is értek viszont meglepetések.
Az edzéseim elején a kardiók alkalmával még nagyon hamar felszaladt a pulzusom 170 körülire, kicsit rosszul is lettem, lassítanom kellett, hogy visszamenjen 140-150 körülire. Mimi azt mondta ez normális, és ha edzettebb leszek nem lesz vele probléma, nem fog felszaladni ilyen könnyen. Most a 6. héten több, mint 10 perc kellett ahhoz, hogy feltornázzam 170-re! Nagyon meglepődtem, hogy mekkora a különbség.


Az étkezéssel szerintem elég jól állok, de nagyon oda kell figyelni, hogy ne szaladjak túl a kalóriakeretemen. Ez sajnos vasárnap nem mindig sikerül, akkor szoktam nagyobb sütés-főzést megejteni. Arra lettem figyelmes, hogy ha nem figyelek oda 4-500 kalória észrevétlenül becsúszik csak azzal, hogy kóstolgatom amiket fôzök. Ez rengeteg! Nagyon résen kell lenni, mert olyan automatikus mozdulatok ezek, amiket sokszor észre sem veszünk.

Természetesen a héten sem maradtak el a "Te most fogytál?" tipusú kérdések :)

Nagyon várom az e heti edzéseket is, minden jót nektek!