2015. november 29., vasárnap

Gombás-rizses csirke


A klasszikus csirke-rizs páros egy nagyon egyszerű, mégis ízletes variációjának receptjét hoztam el neked. Egyik régi kedvencem a gombás-rizs, ami most újra felkerült nálam az ételek palettájára és újabban csirkemell kockákkal együtt készítem.



HOZZÁVALÓK

(2 adaghoz)

300 g csirkemell filé
1 zacskó rizs
500 g gomba
1 kis fej hagyma
só, bors, fokhagyma, zöldfűszerek ízlés szerint


ELKÉSZÍTÉS


A csirkemellet kockázd fel és serpenyőben a kis sóval, borssal süsd készre. Közben készítsd el a rizst.
A hagymát pirítsd meg, majd add hozzá a gombát, később a rizst és a csirkét is.
Fűszerezd sóval, borssal, zöldfűszerekkel. Nekem metélő-, vagy medvehagymával és petrezselyemmel ízlik a legjobban.

Tálald cukormentes savanyúsággal és fogyaszd egészséggel!

Még több hasonló receptet találsz az e-bookomban!