HOZZÁVALÓK
- 80 g kókuszliszt
- 50 g datolya
- 30 g cukromentes étcsoki
- 30 g csokis fehérjepor (paleoban marha-, vagy tojásfehérje)
- 20 g kókuszreszelék
- 20 g kókuszzsír
- 5 g (1 ek.) útifűmaghéj
- 1 tojás
- ½ cs. sütőpor
- kb. 2 dl víz
ELKÉSZÍTÉS
A datolyát, a tojást, a vizet és a kókuszzsírt turmixold le, majd keverd hozzá a többi hozzávalót. A csokit darabkákra forgácsolva keverd bele.
Folyadék annyi kell, amennyivel egy sűrű, de kenhető masszát kapsz. Adagold kisebb muffin formákba, majd süsd kb. 180 °C-on 20-30 percig.
Hűtőben tárolva pár napig friss marad. Jó sütizést!
A receptet a Peak Girls oldalára írtam.
Pár hozzávalót megtaláltok a Biobolt.e-tárban. Minden olvasómnak kedvezmény jár, az alábbi kuponkóddal!
Ha még gyorsabban és egyszerűbben szeretnél muffint készíteni, próbáld ki a protein muffin mixet!
(Nem paleo.)