FitnessBlogger program: Anita - 5. hét és a folytatás

Itt az Új Év, a program folytatódik, az 5. heti beszámolómat pótolom. Legyen ez most egy kis összefoglaló a múlt év végéről és a jelenlegi tervekről.

Az utolsó hétre már annyira sűrűsödtek az események, hogy az edzőtermi edzés nem fért bele Mimivel, sajnos, és az otthonra kapottakból is csak egyet sikerült teljesítenem. Sajnos nálam a karácsony nem a pihenésről, a sportról és az egészséges életmódról szólt. Próbálkoztam a saját kis sütéseimmel, de szegények elvesztek a cukros rengetegben a karácsonyi asztalon.


Az viszont nagyon jó, hogy a főkritikus, paleos nővérem is megjegyezte, hogy nagyon jól nézek ki, formás vagyok. Pedig tőle egy kezemen meg tudom számolni hány bókot kaptam életemben. Pedig ha szigorúan veszem 4 hetet csináltam végig csak Mimivel rendesen.

Most az új évben ki szeretném próbálni, hogy mi mindenre vagyok még képes, hogy tudok fejlődni, egyre jobb gyakorlatokat csinálni, nagyon lelkes vagyok. Olyan formát szeretnék nyárra, amire nem kell állandóan strandruha a bikini fölé, na… :)

Egyelőre plusz 6 hétig biztosan olvashattok még tőlem.


Ui.: A Jézuska is támogatta a terveimet, bár tápkiegeket még nem szállít! :)