FitnessBlogger program: Anita - 4. hét

Pörögnek a hetek


Ajándékok beszerezve, néhány karácsonyi rendezvény, ádventi vendégség letudva, pörgős volt az újabb hét. Sajnos az étkezésre kevesebbet tudtam figyelni, pedig nem így terveztem. Aranyszabály az otthoni főzés, tényleg. Úgy döntöttem visszatérek az excel táblázós verzióba, mert úgy jobban tudom követni, hogy mit mikor mennyit, és odafigyelni.

Az edzések jók voltak, de Petty bloggertárs bejegyzésével teljesen egyet tudok érteni a tekintetben, hogy az otthoni edzés az sajnos fényévekkel elmarad az edzőtermi, közös edzésektől élményben, hatékonyságban, mindenhogy. De kiegészítésként meg kell csinálni, ezt tudjuk. Ma pedig kineveztem magam hősnek, hiszen buli utáni „másnap állapotban” is képes voltam megcsinálni. Igaz, kértem Mimit, hogy az egyensúlyos gyakorlatokat inkább hanyagoljuk :)


A héten gondolkoztam azon is, hogy miben jó mérni az alakulás folyamatát. Azt már említettem, hogy a mérleg elromlott, de ezt nem bánom, mert 1 kiló liszt és 1 kiló alma is másképp néz ki, de a mérleg ugyanazt mutatja. Aztán lehet centizni, amit meg is tettem, de az is tud csalni, ha ugyan nem vékonyodsz, de alakulsz. Tehát marad a tükör. Igenám, de ha minden nap nézem magam a tükörben, akkor nem fogom látni. Így hát arra jutottam, leveszem a tükröt egy hónapra, hogy kell magamról csinálni időnként képeket, hogy reálisan tudjam látni, hogy nézek ki.


Ez azért is lesz jó, mert a program részemről januárban mindenképpen folytatódik