Új év - új élet(mód): Anita - 6. hét

"Sziasztok!

Íme a 6. heti beszámoló:

Hihetetlen, hogy már a 6 héten vagyunk túl. Nagyon hamar elszaladt ez az idő.

Hétfőn Mimivel volt edzésem, ezúttal alsótestre edzettünk együtt. Most szuperszettekbe gyűjtötte nekem a gyakorlatokat, így kevesebb volt a pihenő a gyakorlatok között, nagyon pörgős volt, nagyon élveztem! A korábbiakhoz képest sok új gyakorlat is szerepelt. Szerintem ebben a felállásban több gyakorlat volt egy napra beosztva mint korábban, nagyon jól megdolgoztuk a lábaimat, popsit, és persze az elmaradhatatlan hasazás jött a végére. A gyakorlatok közben az merült fel bennem, hogy a program elején biztosan nem tudtam volna végigcsinálni ezt a gyakorlatsort, most pedig volt olyan ahol plusz súlyt is kértem, mert könnyűnek éreztem. És ami a legjobb, hogy csak annyi izomlázam volt, hogy épphogy emlékezzek rá, tegnap láb nap volt ;)



Kedden felsőtest következett, itt a szokásos ritmust felvéve edzettem. Óriási tömeg volt a teremben, alig tudtam padhoz jutni... de aztán egy kedves srác mondta, hogy mivel szuperszetteket csinál, addig nyugodtan foglaljam be az övét :) Hát ilyen is van, kéremszépen, lovagias pasi a teremben :)

Szerdán egy "hagyományos" láb napot tartottam, igyekeztem feljebb vinni a súlyokat, szerintem egész jól haladok. Lett is egy kis izomlázam, épp annyi, hogy tudjam valamit megint fejlődtem :)

A csütörtök pihinap lett, és a szépítkezés jegyében telt, mert egy nőnek ilyen is jár :)

Aztán a kedvenc pénteki edzés jött, ami azért kedvenc, mert általában ilyenkor üres a terem, de teljesen le voltam döbbenve, rettenet sokan voltak. Alig tudtam kézisúlyzót vadászni magamnak...ejjj. Azért végtére is megvolt minden gyakorlat, de a szőnyeget alig tudtam leteríteni, olyan tömeg volt. Ezúttal is az újfajta szuperszettes verzió volt az edzéstervemben, ami nagyon tetszik, mert pörgős, haladós, szuper.

A hétvége konkrét edzés nélkül telt ugyan, de azért nem telt mozgás nélkül egyik nap sem. Jól elfáradtam estére...

Az étkezéssel még mindig a régi, két naponta szoktam főzni valami húsos finomságot. A múlt héten volt például gombás tokány zöldséggel, és almával sült pulykamell is.

A héten újult erővel folytatom az edzést, a hétre Mimi megint tartogat nekem valami újdonságot a heti edzéstervben :)

Szép hetet mindenkinek!

Anita"