Kezdő otthoni edzésterv


Az edzéstervet kezdők számára írtam, akik szeretnének elkezdeni mozogni. A gyakorlatok egyszerűen, otthon elvégezhetőek, csak néhány eszközre van szükség: ez lehet vagy egy rúd súlyokkal, vagy két kézisúlyzó (legjobb, ha olyanok, amelyeken tudod cserélgetni a tárcsákat, így könnyen tudod változtatni a súlyt), vagy ezek hiányában egy-két kettlebell is megteszi. Ha van gumiköteled vagy -szalagod az egy ki pluszt jelent, de nem fontos.

Cél az általános erőnlét fejlesztése, a későbbi edzések megalapozása, legyen a cél akár fogyás, izmosodás, a kettő együtt, vagy egyszerűen egy egészséges, fitt életmód.

A dokumentum 16 teljes testes edzést tartalmaz, összesen 6 hétre. Az első két héten még szokjuk a terhelést, így csak 2-2 edzésnap van, a 3. héttől kezdve heti 3 edzés. Minden edzés más és egy kis új kihívást jelent, így nem fogod megunni.


Megrendelni az oldal alján tudod, ebben a bejegyzésben pedig részletesen bemutatom, hogy milyen is ez az edzésterv.


A terv egy 35 oldalas pdf dokumentum, ami tartalmazza a bemelegítés leírását videóval, külön tervet minden edzésnapra, a benne szereplő gyakorlatokat, valamint ajánlást a nyújtáshoz.

Minden gyakorlatról képeket, videókat (egyre több helyen már saját videókat, ahol még nincs, ott linkeket az internetről, olyan videóhoz, ahol helyesen mutatják be a gyakorlatot) tettem a tervbe. A gyakorlatok több változatát tartalmazza a terv, hogy választani tudj egyrészt nehézségi fokozat alapján, másrészt az alapján, hogy milyen eszközeid vannak otthon. Emellett mindenhol leírtam a legfontosabb dolgokat, amelyekre oda kell figyelni a gyakorlat végrehajtása során.


A terv online rendelhető, nem kötelező mellette személyi edzésre eljönni, de ha szeretnél segítséget kérni a gyakorlatok helyes kivitelezésében és el tudsz jönni hozzám, szeretettel várlak.



Az edzésterv ára 4990 Ft.

A fizetés átutalással történik, ehhez az adatokat az alábbi gombra kattintva megjelenő űrlapon találod. Az összeg beérkezése után pár órán belül e-mailben küldöm az edzéstervet.