Középhaladó edzésterv - Push-pull felosztás


Az edzésterv középhaladóknak készült, ezért előfeltétele a 3 hetes kezdő edzésterv és az ezt követő terv teljesítése vagy legalább 3 hónap folyamatos edzésmúlt - ha nem velem edzettél, vagy nem az én terveimet csináltad előtte - vagy legalább 20 alkalom edzés velem.

A push-pull felosztás azt jelenti, hogy egyik edzésnapon nyomó (pl. guggolás, mellről nyomás), másik napon húzó (pl. felhúzás, húzódzkodás, evezés) gyakorlatok szerepelnek. Így mindig teljes testes edzést végzel, de más izomcsoportok kapják a fő terhelést az különböző edzésnapokon.
  
Az edzésterv akkor való neked, ha hetente 3x vagy 4x edzel. Ezen felül heti egy-két napon végezhetsz aerob mozgást.

A dokumentum 24 edzésnapot tartalmaz, ami heti 4 edzés esetén 6 hétre, vagy 3 edzés esetén 8 hétre elegendő.

Ennél tovább nem ajánlom ugyan ezt az edzéstervet követni, mert hozzászoksz és nem biztosít már fejlődést, illetve ez után érdemes magasabb szintre lépni egy haladó tervvel.


Megrendelni ITT tudod (vagy az oldal alján), ebben a bejegyzésben pedig részletesen bemutatom, hogy milyen is ez az edzésterv.


A terv egy több, mint 40 oldalas pdf dokumentum, ami tartalmazza a bemelegítés leírását, külön tervet minden edzésnapra, a benne szereplő gyakorlatokat, valamint ajánlást a nyújtáshoz.




Minden gyakorlatról képeket, videókat (linkeket az internetről, olyan videóhoz, ahol helyesen mutatják be a gyakorlatot) tettem a tervbe, emellett mindenhol leírtam a legfontosabb dolgokat, amelyekre oda kell figyelni a gyakorlat végrehajtása során.



A terv online rendelhető, mivel már edzésmúltat feltételez, nem kötelező mellette személyi edzésre eljönni, de ajánlott. Ha szeretnél segítséget kérni a gyakorlatok helyes kivitelezésében, vagy valamelyiket nem ismered, állok rendelkezésedre.




Az edzésterv 7990 Ft-ba kerül.

A megrendelés után felveszem veled a kapcsolatot és  terv árának beérkezése után pár órán belül e-mailben küldöm a dokumentumot.