Kezdő edzésterv - a folytatás


Az edzésterv a 3 hetes kezdő edzésterv folytatása. Új gyakorlatokkal ismerkedünk meg, nő az edzések intenzitása. Fontos, hogy csak az első rész elvégzése után rendelhető, ugyanis teljesen arra épül.
A cél még mindig az általános erőnlét fejlesztése, a későbbi edzések megalapozása, legyen a cél akár fogyás, izmosodás, a kettő együtt, vagy egyszerűen egy egészséges, fitt életmód.

A dokumentum heti 3, összesen 12 edzést tartalmaz, tehát a terv 4 hétig használható, illetve ha mégegyszer megismétlet, 8 hétig elegendő. Utána ajánlott tovább lépni.


Megrendelni ITT tudod (vagy az oldal alján), ebben a bejegyzésben pedig részletesen bemutatom, hogy milyen is ez az edzésterv.


A terv egy 15 oldalas pdf dokumentum, ami tartalmazza a bemelegítés leírását, külön tervet minden edzésnapra, a benne szereplő gyakorlatokat, valamint ajánlást a nyújtáshoz.



Minden új (ami az előző tervben nem szerepelt) gyakorlatról képeket, videókat (linkeket az internetről, olyan videóhoz, ahol helyesen mutatják be a gyakorlatot) tettem a tervbe, emellett mindenhol leírtam a legfontosabb dolgokat, amelyekre oda kell figyelni a gyakorlat végrehajtása során.



Mindez nem helyettesíti az edzésterv árába beletartozó 1 alkalom személyi edzést, ahol megtanítok neked minden új gyakorlatot, ami a tervben szerepel.


A személyes találkozó után 1-2 napon belül személyre szabom a kész edzésterv-sémát és e-mailben küldöm.




Az edzésterv 6990 Ft-ba kerül.
(Ez nem tartalmazza a személyi edzés & az edzőtermi napijegy árát.)