Hogy sűrűbb és még finomabb legyen a tészta, a Peak proteinpalacsinta porhoz egy banánt is hozzátettem, a töltelék pedig narancsos ízesítésű fehérjepuding lett. A végén a tetejére még egy kis Dietella is került, csak hogy fokozzuk az élvezetet. :D
HOZZÁVALÓK
• 50 g Protein palacsinta por
• 1 közepes banán
• 1 narancs
• 1 adag vaníliapuding (bármilyen, ami belefér az étrendedbe, én protein pudingot csináltam, de sima cukormentes puding is jó)
• kb. 15 g Dietella
• víz
• EZ-coat olajspray
• mézeskalács fűszer vagy fahéj
ELKÉSZÍTÉS
A palacsintaport turmixold össze a banánnal és annyi vízzel, hogy sűrű, amerikai palacsintának való tésztát kapj. Szórj bele egy kis fahéjat, vagy mézessüti fűszert.
Egy serpenyőt fújj be olajsprayvel és süss kis palacsintakorongokat. Nekem 8 db lett. Lassan érdemes sütni, akár fedő alatt, hogy jól átsüljön.
A naracsból egy, vagy több szeletet vágj le dísznek, utána pedig csavard ki a levét. Készítsd el a pudingot narancslével és ha kell, egy kis vízzel kiegészítve.
A palacsintákat a narancsos pudingkrémmel megkenve rétegezd egymásra, díszítsd naranccsal, Dietellával, fahéjjal.
A receptet a Peak oldalára írtam.