Gesztenyés muffin, rumos-csokis fehérjével



Mint "receptes" cikkíró, kaptam a Peaktől egy doboz sportszelet ízű fehérjét, aminek nagyon örültem, és az egyik alkotásom vele ez a süti:
A natúr gesztenyemassza sokmindenre jó, például szuperül lehet belőle muffint, vagy más sütiket készíteni akár liszt és zsiradék nélkül.
Azt mondani sem kell, hogy a rummal nagyon jól harmonizál, így egy rumos-csokis gesztenyemuffin csak finom lehet. ☺



HOZZÁVALÓK


250 g natúr gesztenyemassza
50 g rumos-csokis Peak Slim Secret Protein
30 g no carb rost sütőmix
30 g 4x-es erejű édesítő
20 g natúr kakaópor
2 tojás
1,5 dl cukormentes mandulatej


ELKÉSZÍTÉS


A gesztenyemasszát olvaszdd ki, majd keverd össze az összes hozzávalóval. A legegyszerűbb egy botmixerrel samara turmixolni.
Adagold szilikon muffinformákba: nekem 6 db jó nagy, tömör sütim lett.
150 °C-ra előmelegített sütőben alul-felül sütésen kb. fél óra alatt elkészülnek. Szépen megnőnek, belül puhák maradnak.
Ha picit kihűltek, könnyen ki tudod őket venni a sütőformából.

Jó étvágyat!

Kiváló tízóraira, uzsira, vagy edzés előtt 1-2 db.



A recepthez a fehérjét a Peaktől kaptam és az ő oldalukra készítettem a sütit.