Jól sikerült, finom lett, így megosztom a receptet. :))
HOZZÁVALÓK
(5 kis adaghoz)
A mennyiség mindenkinek egyéni, ízlés szerinti, csak azért írtam le, mert ez alapján számoltam ki a tápanyagtartalmat. Nekem ennyi volt a maradék tojás, mozzarella... ennyi szelet csirke jött ki és ennyi sonka fedte be a tepsi alját.
- 10 kis szelet csirkemell (395 g volt, azzal számoltam a tápanyagtartalmat)
- 8 szelet feketeerdei sonka (12 g-os szeletek)
- 4 főtt tojás (190 g)
- 7 szelet füstölt mozzarella (70 g)
ELKÉSZÍTÉS
A csirkemellet szeleteld fel, majd egy tepsi alját rakd ki feketeerde sonka szeletekkel és helyzd rá a húst. Picit sózd meg, de óvatosan csak, mert a sonka is sós.
A főtt tojásokat szeld karikákra és rakd a hússzeletekre. A mozzarella szeleteket vágd félbe, vagy használhatsz reszelt sajtot is, és tedd a szeletek tetejére.
Az egészet fedd le alufóliával és 200 °C-os sütőben kezdd el sütni. Közben nézd meg, ha már kifehéredtek a húsok és már majdnem kész, vedd le a fóliát és grill fokozaton még pár percig pirítsd a tetején a sajtot.
Ha kész, tálald rizzsel és salátával, vagy savanyúsággal!
Jó étvágyat!